Cassette units

Cassette units:

Veelal gebruikt in situaties waar de airco weggewerkt moet zijn of er simpelweg aan de muren geen ruimte is om deze op te hangen, veelal gebruikt in winkels en kantoren met loze plafonds.

vloer_unit_airco_jvs_koeltechniek

Vloer / Plafond Units:

Deze airco binnen units zijn voor montage op de vloer of direct onder het plafond, deze slanke modellen zijn moeiteloos in elk interrieur toepasbaar. Vaak worden ze verward met een design radiator. Deze units werken in combinatie met een buiten unit.

Wand units

Wand units:

De meest voorkomende en meest herkenbare airco units binnen het MKB, en wellicht herkenbaar van uw vakantie. Hoog aan de muur geplaatste units, waarbij gekoelde (en tegenwoordig standaard ook verwarmde) lucht circuleert door de ruimte.

Kanaal units

Kanaal units:

Deze airconditioning vorm is uniek, voor ruimtes waar de airco onopvallend weggewerkt dient te worden kan er door middel van één enkele unit met meerdere kanalen er in een ruimte de temperatuur optimaal onder controle worden gehouden. Het enige wat u zult zien zijn kleine strategisch geplaatste roosters waardoor de verfrissing u tegemoed waait.

design airco's

Design Airco's:

Het oog wil ook wat. Heeft u een leuk ingericht kantoor wilt u de uitstraling natuurlijk niet onderbroken hebben door een "lelijke" bak aan de muur. En als er dan geen mogelijkheid is tot het wegwerken van de unit in het plafond of in de vloer dan zijn er de design airco's. Gladde strakke uitvoeringen, in kleur of RVS look, of zelfs een spiegel laag.

Multi split

Multi Split units:

Het kan ook zijn dat door de opstelling in uw onderneming dat er gekozen moet worden voor een combinatie van bovenstaande oplossingen: Bijvoorbeeld een cassette unit in de winkel, een wandunit in uw magazijn en op het kantoor boven de winkel wilt u een vloer unit. Door de multi split oplossingen zijn wij met één krachtige buitenunit in staat meerdere units binnen van voldoende koelcapaciteit te voorzien.

Neem contact met ons op voor een offerte of kijk voor de speciale aanbiedingen in onze webshop.

Google Beoordelingen
2.6
Gebaseerd op 5 beoordelingen
×
Facebook Beoordelingen
×