viesmann_koelkast_jvs_koeltechniekKoelkasten en vrieskasten voor de horeca zijn er in diverse maten en uitvoeringen, van een witte kunststof tot volledig RVS.
Wij hebben in ons assortiment een keur aan koelkasten waarbij voor u centraal moet staan wat de functie en de intensiteit van het gebruik zal zijn. Hier onder een klein lijstje van factoren voor de aan te bieden koelkast of vrieskast.

  • beschikbare ruimte (breedte x diepte x hoogte)
  • afschrijvingsperiode (hoe veel jaar wilt u er mee kunnen doen)
  • stekkerklaar of wilt u dat deze mee draait op een split unit systeem
  • RVS, wit of in kleur
- Energie label (u kunt voordeel behalen als u een bepaald energie zuinige machine aanschaft)
  • Links of rechtsdraaiende deuren (rekening houdend met de routing in uw keuken)
  • Aanzuiging lucht (stekkerklaar) van onder of van boven de kast, er zijn in assortiment kasten die de lucht van onderen aanzuigen waardoor er minder stofvorming op de compressor is en de koeling nog optimaler is.

Wij hebben koelkasten en vrieskasten die komen vanuit een "budget" lijn tot aan koelkasten met levenslange garantie op scharnieren of 5 jaar garantie op de compressors. Als wij u een offerte uitbrengen zal er naast het feit dat we rekening houden met uw budget ook de lange termijn kosten aan u duidelijk gemaakt worden, want we kunnen u ook een iets duurder fabricaat aanbieden, maar wat dankzij langere garantie termijnen voordeliger voor u uit kan pakken.

Wij leveren koelkasten en vrieskasten van de volgende merken:

Logo's-07   Logo's-04   Logo's-01
Forster
JimoMidea klein

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor een offerte of kijk voor de speciale aanbiedingen gefilterd op koel- en vrieskasten in onze webshop.

Google Beoordelingen
2.6
Gebaseerd op 5 beoordelingen
×
Facebook Beoordelingen
×