Advies, onderhoud, montage en service

 • Neem contact op:036-5305817
 • Ons adres:Steurstraat 49, Almere
 • Openingstijden:09.00 uur - 17:30 uur

Horeca koeling Almere

Betrouwbare koeling is in de horeca essentieel. U moet kunnen bouwen op uw apparatuur om te garanderen dat uw versproducten ook echt vers blijven. Een goede koel- en vriesinstallatie is een belangrijk onderdeel van een succesvolle horecaonderneming. Of dat nu een restaurant, café of hotel is, u wilt dat uw producten vers en koel blijven, onder hygiënische omstandigheden. JVS-Koeltechniek B.V. is al jaren betrouwbaar leverancier van de beste koel- en vriesinstallaties aan horecaondernemingen in en rondom Almere.

Bent u op zoek naar een passende koeling voor uw horecaonderneming? Of wilt u een offerte? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande buttons.

Specialist in horeca koeling

JVS-Koeltechniek B.V. is al jaren actief als leverancier van diverse koelsystemen aan de horeca. Bij ons vindt u koelkasten en vriezers van gerenommeerde merken als Gram, Combisteel, Williams, Foster, Jimo en Midea. Allereerst is het goed om te bepalen naar welk type koel- en vriesinstallatie u op zoek bent. Via JVS-Koeltechniek B.V. koopt u onder andere:

Service voor horeca koeling

Bij JVS-Koeltechniek B.V. verzorgen we niet alleen de levering en aanleg van koelingsapparatuur voor de horeca. We hebben ook een uitstekende storingsdienst. Bij ons kunt u 24/7 terecht wanneer u problemen met uw koeling ondervindt. U krijgt een gekwalificeerde koeltechnische expert aan de lijn die, wanneer dat nodig is, binnen 4 uur op locatie is om uw storing te verhelpen.

Koelcel en vriescel

Een koelcel of vriescel is voor sommige horecaondernemingen het hart van de keuken. JVS-Koeltechniek B.V. bouwt koel- en vriescellen voor de horeca in diverse soorten en maten, stekkerklaar en berekend op de productiesnelheid of omloopsnelheid van uw onderneming. Bekijk hieronder de beschikbare opties voor een vries- of koelcel voor de horeca:

 • Inpandige of externe koelcel, bijvoorbeeld buiten tegen de keuken aan gebouwd.
 • Op maat gebouwd.
 • Combinatiecel mogelijk, dus koelen en vriezen aan verschillende kanten.

We horen graag wat uw wensen zijn voor uw koel- of vriescel voor uw horecaonderneming in Almere. Leg ze aan ons voor en onze experts vertellen u meer over de mogelijkheden.

Koeling voor de professional

JVS-Koeltechniek B.V. biedt de horeca een full service aanpak qua koeling. Onze ervaring leert dat horeca koeling nogal wat te verduren krijgt. Personeel maakt voortdurend gebruik van de koeling, deurtjes gaan talloze keren per dag open en dicht en hij moet continu draaien. Naast hoge gebruiksintensiteit moet u zich afvragen wat de omgevingstemperatuur is en waar u de koeling voornamelijk voor gaat gebruiken. Als hij vooral als opslag dient, heeft u voldoende aan een statische koeling. Wanneer een koelkast heel vaak open en dicht gaat, verliest hij zijn temperatuur. Dan is een koelkast met geforceerde koeling een betere optie.

Koelmeubels voor de horeca

Naast de eerder genoemde typen koelkasten zijn er nog vele andere koelopties voor de horeca. De horecaprofessional in en rondom Almere kan bij JVS-Koeltechniek B.V. ook terecht voor de volgende koelmeubels:

Drankenkoelingen

U wilt uw gasten natuurlijk snel van een fris drankje voorzien en zorgen dat uw personeel makkelijk bij de voorraad kan. Onze drankenkoelingen zijn ergonomisch en kunnen tegen een stootje.

Taartvitrines

Verleid gasten en klanten met heerlijk gebak dat netjes gekoeld blijft in een taartvitrine. Een essentieel type koeling voor ieder(e) grand café en banketbakker.

Opzetvitrines

Ga verspilling tegen door uw producten zo lang mogelijk vers te houden. Opzetvitrines zijn bovendien handig, doordat u er losse bakken in kunt plaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld een broodjeszaak waar verschillende soorten beleg apart gekoeld moeten worden.

Gekoelde pizzawerkbank

Als pizzeria is een gekoelde werkbank een essentieel onderdeel van uw productielijn. JVS-Koeltechniek B.V. heeft een groot assortiment pizzawerkbanken, met rvs of granieten werkblad en met gekoelde ruimte voor diverse bakken voor de toppings van een pizza.

IJsblokjesmachine

Een ijsblokjesmachine is een belangrijk koelapparaat voor vrijwel iedere horecaonderneming. Bied uw gasten extra verkoeling door uw drankjes helemaal af te maken met een paar ijsblokjes. JVS-Koeltechniek B.V. heeft diverse ijsblokjesmachines voor uiteenlopende doeleinden.

Gastronorm koelkasten

Dit type koelkast is net wat groter dan de standaard horecakoelkasten en de naam verklapt het al: hierin passen de bekende standaard gastro’s en roosters. Ideaal dus als u producten wilt koelen die u heeft klaargemaakt of opgeschept in een gastro.

Barkoelkasten

De barkoelkast is een veelgebruikte horeca koeling. Een onmisbare koelkast in ieder café. De compacte barkoelkast zorgt ervoor dat u uw te serveren drankjes altijd binnen handbereik heeft.

Glasdeurkoelkasten

Vaak is deze horecakoeling geplaatst op plekken waar u wilt dat uw gasten uw producten zien. Zoals achter een bar, maar ook in een snackbar. Dankzij de glazen deur zijn de producten zichtbaar voor uw gasten en stimuleert deze koeling impulsaankopen.

Bakkerij koelkasten

Dit zijn koelkasten die speciaal zijn ontworpen naar de bakery normering. Dit betekent dat u roosters, bakplaten en plateaus direct in de koelkast kunt schuiven op de geleiders. Daarnaast kunt u van deze koelkasten de luchtvochtigheid instellen, voor een optimale bevochtiging van uw bakproducten.

Foster +stayclear condensor

Heeft u al gehoord van de +stayclear condensor van Foster? We monteren hem zonder extra kosten.  De +stayclear condensor reduceert het onderhoud aan uw koelkast of vriezer. Ook verkleint de kans op uitval door een storing. Hiermee bespaart u dus op periodieke kosten aan uw koeling. De +stayclear condensor is gemaakt voor gebruik in een professionele, drukke keuken. Deze condensor zorgt ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw werk.

De +stayclear condensor van Foster is efficiënter en verlengt de levensduur van uw koeling. Vuil hoopt zich minder snel op dankzij de nieuwe technologie, wat blokkades voorkomt en de condensor schoon houdt. Ontdek de voordelen van de +stayclear condensor:

 • Standaard gemonteerd op onze populairste G2 koelkasten en vriezers
 • Langere levensduur koelingsapparatuur
 • Nauwkeurigere en betrouwbaardere temperatuurbeheersing
 • Lagere onderhoudskosten en minder storingen
 • Verbeterde voedselveiligheid
 • Hogere koolstofreductie dankzij lager energieverbruik

Onze diensten

Wilt u niet alleen uw producten vers en koel bewaren, maar wilt u ook uw gasten voorzien van de nodige verkoeling tijdens warmere dagen? JVS-Koeltechniek B.V. verzorgt ook airconditioning. Daarnaast verzorgen we nog veel meer op het gebied van koeltechniek, ook buiten de horeca. Kijk ook eens bij onze andere diensten:

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze horeca koeling of heeft u advies nodig? Onze koelexperts vertellen u graag over de mogelijkheden. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, ook voor een offerte.