Advies, onderhoud, montage en service

  • Neem contact op:036-5305817
  • Ons adres:Steurstraat 49, Almere
  • Openingstijden:09.00 uur - 17:30 uur

Airco service Almere

JVS-Koeltechniek B.V. is al sinds jaar en dag de specialist in aircoservice in zowel Almere als de rest van Nederland. We verzorgen met alle plezier de verkoop en installatie van een airco, maar u kunt ook bij ons terecht als u advies of onderhoud nodig heeft over of aan uw aircosysteem. We stemmen graag onze diensten af op uw behoeften.

Met de hete zomers van tegenwoordig is airconditioning geen overbodige luxe meer. Airco is niet langer weg te denken uit publieke ruimtes, zoals bioscopen, restaurants en fitnesscentra, maar ook in bedrijven zoeken mensen graag de verkoeling op door een airco te laten plaatsen.

Zoekt u een fullservice aircomonteur en onderhoudsman in Almere voor de verkoop van, advies over of het onderhoud aan airconditioningsystemen? Neem contact met ons op via onderstaande buttons en leg ons uw wensen voor.

Ontdek onze fullservice aanpak

Als erkend installateur van airconditioninginstallaties bieden we onze klanten een complete aanpak aan als het gaat om onze aircoservice. Al veel tevreden klanten in zowel Almere als talloze andere plekken in Nederland gingen u voor. Lees onze reviews maar eens! We verdelen onze diensten in grofweg drie verschillende onderdelen: verkoop, onderhoud en advies.

Verkoop

Of u nu de gasten in uw restaurant wilt voorzien van verkoeling, of juist op kantoor graag in de zomer een aangename temperatuur in de ruimte wilt, JVS-Koeltechniek B.V. verkoopt altijd een passende airco. We hebben ruime ervaring in het plaatsen van diverse aircosystemen.

Onderhoud

Ook voor het onderhoud aan uw aircosysteem heeft JVS-Koeltechniek B.V. alle kennis en kunde in huis om uw systeem optimaal draaiende te houden. Periodiek onderhoud is namelijk nodig om uw airco vrij van storingen te houden, bovendien verlengt u de levensduur van uw installatie ermee.

Advies

Met het advies dat we geven, komt onze persoonlijke benadering naar onze toe klanten duidelijk naar voren. We leveren een volledig persoonlijke aircoservice; we zijn dus een echte totaalleverancier. En dat niet alleen in Almere, óók in de rest van Nederland.

Airco laten installeren

JVS-koeltechniek B.V. biedt verschillende typen airco’s aan voor de installatie. Er bestaan diverse typen, die ieder weer op hun beurt passen in een bepaalde setting. Zo treffen we cassette-units vaak aan in winkelpanden en kantoren, en vinden we design airco’s juist weer terug in zakelijke bedrijfspanden. Benieuwd naar welk type airco het beste past bij uw wensen en pand? JVS-Koeltechniek B.V. biedt u dé aircoservice en gaat graag met u in gesprek.

Aircoservice Almere – advies nodig?

We kennen het maar al te goed: een klant komt bij ons met bepaalde wensen wat betreft klimaatregeling, maar weet niet wat hij nodig heeft of hoe dat gerealiseerd moet worden. Dan komt het goed uit dat koeltechniek onze passie is. JVS-Koeltechniek B.V. voorziet u graag van passend advies. Leg ons uw wensen voor en onze specialisten bespreken de beste mogelijkheden met u.

Ontdek onze diensten

JVS-Koeltechniek B.V. is meer dan alleen een aircoservice gevestigd in Almere. Onze diensten gaan over een breed spectrum in de koeltechniek voor bedrijven. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij:

Neem contact op met JVS-Koeltechniek B.V.

Bent u er klaar voor om de verkoeling op te zoeken met een airco? Maak dan gebruik van de aircoservice van JVS-Koeltechniek B.V. in Almere. We voorzien iedereen in Nederland van airconditioning en houden deze draaiende met ons uitmuntende onderhoud. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een offerte opvragen? Neem dan contact op met onze aircospecialisten.

Neem contact opof bel naar 036-5305817