Advies, onderhoud, montage en service

  • Neem contact op:036-5305817
  • Ons adres:Steurstraat 49, Almere
  • Openingstijden:09.00 uur - 17:30 uur

Onderhoud advies

Waarom preventief onderhoud aan uw vries- en koelinstallaties?

Met preventief onderhoud aan uw professionele koelinstallaties voorkomt u niet
alleen storingen, u verlengt ook de technische levensduur van uw koel- en
vriesapparatuur. Afhankelijk van hoe intensief u de koelapparatuur verbruikt, voeren
wij per apparaat één of twee maal per jaar preventief onderhoud uit.

Voor sommige koelinstallaties is zelfs sprake van een onderhoudsplicht vanwege milieuwetgeving. Bij installaties met een grotere hoeveelheid koudemiddel zijn daarom de wettelijke milieubepalingen leidend, waardoor er wettelijk meer onderhoudsbeurten verplicht zijn.

Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij uitgebreid adviseren. JVS-Koeltechniek B.V. biedt preventief onderhoud aan alle koel- en vriesinstallaties. Met een onderhoudscontract van JVS-Koeltechniek B.V. bent u verzekerd van periodiek onderhoud en inspecties.

Tijdens een preventieve onderhoudsbeurt controleren wij de ten eerste de goede werking van de koel- of vriesinstallatie. Alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen worden gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en vanzelfsprekend slijtage.

Verder controleren wij de afstellingen en de minder betrouwbaar geworden componenten en zonnodig corrigeren wij deze direct. Ook checken wij de olievulling, verzuring en het koudemiddel. Daarnaast reinigen wij de condensors en controleren wij de diverse drukken en temperaturen.

Tot slot werken wij uw logboeken bij indien dit van toepassing is. Wilt u dat uw koel- en vriesinstallaties zo lang mogelijk meegaan? Wilt u ook de nadelige gevolgen van koelstoringen zoveel mogelijk beperken?

Wilt u dat uw koel- en vriesinstallaties zo lang mogelijk meegaan? Wilt u ook de nadelige gevolgen van koelstoringen zoveel mogelijk beperken? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Array