Advies, onderhoud, montage en service

  • Neem contact op:036-5305817
  • Ons adres:Steurstraat 49, Almere
  • Openingstijden:09.00 uur - 17:30 uur

Bedrijfskoeling

JVS-Koeltechniek B.V. levert bedrijfskoeling in alle soorten en maten. Of u nu een oplossing zoekt voor uw koelingsvraagstukken als horecaondernemer, of wanneer u als IT-specialist uw serverruimte op optimale temperatuur wilt houden, JVS-Koeltechniek B.V. biedt u een totaalpakket. We zijn al meer dan 15 jaar een begrip in Almere en omstreken en zijn trots op de projecten die we uitvoeren.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze producten en diensten op het gebied van bedrijfskoeling. Heeft u een vraag of wilt u direct een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via een van de onderstaande buttons.

Array

Horeca koeling Almere

Als horeca ondernemer moet u kunnen bouwen op een betrouwbare koeling. Voor restaurants, hotels en cafés is het belangrijk om versproducten goed te conserveren en drank op de juiste temperatuur te houden. JVS-Koeltechniek B.V. biedt apparatuur, installatie én onderhoud van koeling in de regio Almere. Een echte full-service approach.

bedrijfskoeling – horeca koeling Almere
bedrijfskoeling – koelcel en vriescel

Koelcel en vriescel

Voor op maat gemaakte en stekkerklare koelcellen en vriescellen kiest u JVS-Koeltechniek B.V.. Zo bieden we verschillende uitvoeringen aan, inpandig of extern en met schuifdeuren of openslaande deuren. Daarnaast bouwen we combinatiecellen. Het is een onmisbare koelinstallatie voor menig bedrijf dat producten op professionele wijze moet conserveren en koelen.

Serverruimte koeling

Voor het behoud én het verlengen van de levensduur van uw hardware, heeft uw serverruimte een optimale temperatuur en luchtvochtigheid nodig. Daarbij hoort ook een optimale luchtcirculatie. JVS-Koeltechniek B.V. heeft al jaren ervaring in het inrichten van ruimtes waar IT hardware topprestaties moet leveren.

bedrijfskoeling – serverruimte koeling
bedrijfskoeling – pizza werkbanken

Pizza werkbanken

Met een pizza werkbank houdt u uw producten vers en koel, en heeft u een ideale werkplek om heerlijke pizza’s klaar te maken. De opzetvitrine bovenop zorgt ervoor dat u niet constant hoeft te bukken voor het pakken van een topping. JVS-Koeltechniek B.V. adviseert, installeert en onderhoudt pizza werkbanken.

Koelmeubels

Iedere onderneming heeft verschillende behoeftes wat betreft koeling. Waar een lunchroom een taartvitrine nodig heeft voor het tentoonstellen en vers houden van gebak, heeft een café baat bij koeling die onder de bar past, met flessenhouders waar personeel gemakkelijk en snel koele drankjes pakt. JVS-Koeltechniek B.V. adviseert u graag over de beste oplossing qua koeling voor uw onderneming.

bedrijfskoeling - koelmeubels
bedrijfskoeling - ijsblokjesmachine

IJsblokjesmachine

Voor veel horecaondernemingen is een ijsblokjesmachine een essentieel onderdeel van de koelinstallaties. Niet alleen cafés hebben er een nodig voor het serveren van ijskoude drankjes, maar ook vishandelaren hebben baat bij een ijsmachine voor het optimaal vers houden van hun waren. JVS-Koeltechniek B.V. staat klaar om uw ijsblokjesmachine te installeren en onderhouden.

Neem contact op

Staat uw type koeling hier niet tussen of heeft u een prangende vraag? Neem contact met ons op en we helpen u graag. Leg ons uw wensen en behoeften voor, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden. Als bedrijfskoeling specialist vinden we altijd een oplossing.

Array