Advies, onderhoud, montage en service

  • Neem contact op:036-5305817
  • Ons adres:Steurstraat 49, Almere
  • Openingstijden:09.00 uur - 17:30 uur

Horeca koel- en vrieskasten

Als er iets niet mag breken in een restaurant, café of kroeg, is het wel een barkoelkast. Dit type horeca koeling is ideaal om snel drankjes te serveren aan uw gasten. Ten eerste is een barkoelkast onmisbaar omdat de meeste dranken gekoeld moeten blijven en ten tweede omdat u hierdoor veel tijd bespaart. U hoeft zo niet meer op en neer te lopen naar de keuken om de bestellingen te voltooien. Bovendien passen ze goed op of achter de bar, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Het is niet voor niets een van de meest gebruikte horeca koelingen. Laat u adviseren door JVS-Koeltechniek B.V. in Almere voor de aanschaf van professionele barkoelkasten.

  • Levering in en rond Almere
  • Professioneel gebruik voor (alcoholische) dranken
  • Advies, montage en onderhoud

Professionele horeca barkoelkast

Een professionele flessenkoelkast of barkoeler staat altijd op de perfecte temperatuur ingesteld. Zo serveert u de drankjes nooit te koud of te warm. JVS-Koeltechniek B.V. levert verschillende soorten barkoelkasten, van kleine, compacte formaten tot aan grote koelingen. Zo is er voor elke horecaonderneming een geschikte barkoeling.

Advies, montage en onderhoud van barkoelkasten

Wilt u graag advies ontvangen over welke barkoelkast het beste bij uw onderneming past? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag over de verschillende soorten koelingen en leveren deze op locatie. JVS-Koeltechniek B.V. levert barkoelingen in en rond Almere. We monteren uw barkoelkast op de juiste wijze en zijn ook inzetbaar voor verschillende onderhoudswerkzaamheden.

Barkoelkast kopen

Heeft u de ideale barkoelkast gevonden? U bestelt hem eenvoudig online via JVS-Koeltechniek B.V. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze contactpagina en geef aan waarmee we u van dienst mogen zijn. We nemen vervolgens contact met u op voor het bespreken van de mogelijkheden. Gaat u akkoord met ons offertevoorstel, dan plannen we een afspraak in om de barkoelkast(en) te leveren en installeren op locatie.

Horeca koel- en vrieskasten bij JVS-Koeltechniek B.V.

Onze horeca koel- en vrieskasten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca-industrie, zoals restaurants, cafés en hotels. Ze zijn een stuk groter en robuuster dan huishoudelijke koelkasten en zijn specifiek ontworpen om grote hoeveelheden voedsel en dranken op temperatuur te houden.

Bovendien zijn ze voorzien van extra opslagruimte en handige functies, zoals glazen deuren en legplanken. Het is belangrijk om te kiezen voor een koel- of vrieskast die voldoet aan de eisen van uw horecagelegenheid en aan de voedselveiligheidsnormen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk ook onze andere horeca koelingen

Heeft u nog interesse in onze andere bedrijfskoelingen of horeca koelingen?

Barkoelkasten nodig voor uw horecabedrijf?

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan via onze contactpagina. We zijn telefonisch bereikbaar via 036 530 5817 en info@jvs.nl.